Нова тв публикува част от интервютата на Иван Ласкин в негова

...
Нова тв публикува част от интервютата на Иван Ласкин в негова
Коментари Харесай

В памет на Ласкин: Ето какво казва той в едно от последните си интервюта. Александра и алкохолът...

Нова тв разгласява част от интервютата на Иван Ласкин в негова памет:

" Не ме интересуват помопозните неща, не желая да изпълня залата в НДК, желая един човек да ме гледа и да ме хареса. Да напълниш зала е бизнес, да те гледа един човек е изкуство. По някой път съм недодялан, мога да нагрубя, само че умея да се оправдавам. Аз съм мощен да оказвам помощ и съм слаб да оказвам помощ. Не желая да ни се изгуби страната, желая да живеем добре в същите граници, да не се заселват тук всевъзможни ненужни човеци. Нека да не звучи плакатно, да аз, в сърцето си боготворя тази страна. Искам да има единение, ние не сме единни. Сандански не обича Петрич. Варна не обича Бургас, не мога да го схвана.Ние сме едно. На Народното събрание написа " Съединението прави силата ", какво съединяване, то всички сме разединени. Бългъринът е добър човек и е съчувствен, просто е нерешителен от това, което ще му се случи. Предпочита да дръпне пердето вместо да изкрещи през прозореца ", разяснява Ласкин в едно от интервютата си.



" Аз обичам и трите си девойки, макар че с огромното не се срещам в последно време. Още първия път като видях Александра на едни фотоси на Иван Андонов си споделих, че тя ще стане моя жена. Много одобрявам луничките й, те са като подредени от Айнщайн, безусловно симетрични и като пристигна слънцето се уголемяват, одобрявам и зъбите й и по какъв начин ме поглежда под око. Харесвам отговорността й като майка, а като актриса да не приказваме, тъй като тя просто цепи мрака. Тя е нещо приблизително сред преди малко поникнал горски мъх и преди малко измита чаша, чиста витрина, аромат на кафе. Харесвам ходилата й, тя върви като японка, живее като европейка, само че обича като кавказка. В името на любовта нищо не съм направил, тя направи за мен. 

" Аз имам тежък проблем с алкохола, пия доста алкохол, споделям го, тъй като това е първата част от лекуването, по този начин ме посъветваха. " завява той при Карбовски.

В следващо изявление артистът изяснява, че го е декларирал поради Александра и да спрат мненията към него, както и че той пие колкото един средностатистически българин.

" Не ме интересува хората по какъв начин ще ме запомнят, интересува ме децата ми по какъв начин ще ме запомнят. "

" Трябва да сме по-близки, да се крепим, тъй като съединението прави силата ", са едни от репликите на артиста.

Поклонението ще бъде на следващия ден в храм Свети Седмочисленици от 12:30 ч.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР